Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Kyriakos Mitsotakis Να βλέπουμε και να μαθαίνουμε την αισιόδοξη και θετική πλευρά της Ελλάδος!!! Καλημέρα σε όλους! See translation


Ο Δημήτρης Παπανικολάου, με σπουδές στο ΕΜΠ και μεταπτυχιακό στο ΜΙΤ, διδακτορικός ερευνητής σήμερα στο Χάρβαρντ, συμμετείχε σε ομάδα για τη δημιουργία του αυτοκινήτου που διπλώνει. "Σκοπός η αποσυμφόρηση των σύγχρονων μεγαλουπόλεων από το κυκλοφοριακό πρόβλημα" δήλωσε ο κ. Παπανικολάου.
"Η πρότασή μας αφορά ένα δίκτυο σταθμών και έναν κοινόχρηστο στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Επιτρέπει στους χρήστες να μετακινούνται από τον σταθμό της επιλογής τους σε αυτόν του προορισμού τους", πρόσθεσε. Ο κ. Παπανικολάου για τις ανάγκες της έρευνας μελέτησε τα υπάρχοντα συστήματα ενοικίασης ποδηλάτων και οχημάτων και κατέληξε ότι, είναι μεν εύκολα στη χρήση, έχουν όμως υψηλό κόστος διαχείρισης. "Η τιμή της εκάστοτε διαδρομής θα κυμαίνεται ανάλογα με τη ζήτηση και την προσφορά στους σταθμούς εκκίνησης και προορισμού" κατέληξε. Το πρώτο όχημα που διπλώνει αναμένεται να δώσει σημαντική λύση στο κυκλοφοριακό, αλλά και στο πρόβλημα της στάθμευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Leave a comment